Op vakantie in eigen stad

Tijdens de Rotterdam Architectuur Maand ontdek je de meest bijzondere plekken in Rotterdam. Op sommige van deze plekken kun je zelfs blijven slapen:

Camping Dakpark en hotels met een dakterras
Wil je de Rotterdamse Dakendagen echt onvergetelijk maken? Overnacht dan op het Dakpark met prachtig uitzicht op de stad en haven. Ook tijdens de Rotterdamse Dakendagen: overnachten in hotels met een dakterras, die speciaal voor de Rotterdamse Dakendagen ter beschikking zijn gesteld. Al deze hotels zijn op zaterdag en zondag overdag ook te bezoeken. Kijk voor meer informatie op: www.rotterdamsedakendagen.nl

Camping Heijplaat 
Met trots presenteren Bazar Bizar en Academie van Bouwkunst de eerste preview van Camping Heijplaat. Er is eten, muziek, theater en een kampvuur. Ook zijn er activiteiten voor kinderen en kan er worden gedanst en natuurlijk ook gekampeerd.

ZigZagTravel
ZigZagTravel vormt het middelpunt van vakantieparadijs ZigZagCity. In het reisbureau staan de reisleidsters van Post-Modern paraat om je op weg te helpen en stippelen ze met liefde een mooie route voor je uit.