Nieuws

Campagne Kick-off voor partners 4 april

Geplaatst op: 07 mrt 2023

Foto: De Ronners

Graag nodigen we partners uit om samen met ons de Kick-off van de RA Maand campagne in te luiden op dinsdag 4 april. Tijdens deze Kick-off in het Schielandshuis nemen we je mee in de overkoepelende campagne, gaan we in op het publieksonderzoek en leggen we uit hoe je zelf je programma kunt aanmelden op de website. De bijeenkomst is bedoeld om kennis te maken met de verantwoordelijke communicatieteams of -personen om in de aanloop naar het festival snel te kunnen schakelen en er samen een succes van te kunnen maken.

RA Maand Campagne Kick-off

Datum: Dinsdag 4 april
Tijd: 9:00 – 10:00 uur (inloop vanaf 8:45)
Locatie:  Schielandshuis, Korte Hoogstraat 31, 3011 GK Rotterdam

Aanmelden

Meld je aan door een e-mail te sturen aan communicatie@airrotterdam.eu. Vermeld er even bij met hoeveel personen je aanwezig bent. Tot dan!