Nieuws

Campagne Kick-off ’24

Geplaatst op: 21 mrt 2024

Over ruim twee maanden start de Rotterdam Architectuur Maand al. Dit jaar landen we in het Museumpark. Graag nodigen we je uit om samen met ons de Kick-off van de campagne in te luiden in het Parkhotel, Rotterdam op donderdag 4 april van 9:00 – 10:00 uur.

Tijdens deze Kick-off nemen we je mee in de overkoepelende campagne en leggen we uit hoe je zelf je programma kunt aanmelden op de website. We vertellen je ook meer over wat je kunt verwachten van de route en programmering in het Museumpark.

Rotterdam Partners zal kort toelichten welke activiteiten worden ingezet om de internationale pers te bereiken. Ook nemen ze je mee in de opzet van de marketingcampagne van april, mei en juni via de kanalen van Rotterdam Tourist Information gericht op o.a. Noordrijn-Westfalen en Vlaanderen.

Deze bijeenkomst is bedoeld om kennis te maken met de verantwoordelijke marketing & communicatieteams, zodat we in de aanloop naar het festival snel kunnen schakelen in de campagne en er samen een succes van kunnen maken.

Programma

8:45 Inloop
9:00 Welkomstwoord
9:05 Campagne + website Rotterdam Architectuur Maand
9:20 Route Museumpark door OMI
9:30 Internationale pers & marketing Rotterdam Partners
9:40 Tijd voor vragen & napraten

Aanmelden

RA Maand Campagne Kick-off
Dinsdag 4 april 09.00 – 10.00 uur

Parkhotel Rotterdam, Westersingel 70, 3015 LB Rotterdam

Aanmelden kan door te mailen naar ons communicatie team. Vermeld er even bij met hoeveel personen je aanwezig bent. Tot dan!

Nieuws items 2024