Bezoekersinformatie

Hier vind je de bezoekersinformatie voor het Festivalhart van de Rotterdam Architectuur Maand 2021. Het Festivalhart in de Stadsgarage, direct onder Kruisplein is vanaf zaterdag 5 juni te bezoeken op donderdag t/m zondag tussen 12.00 en 17.00 uur. Toegang is gratis.

De entree van het Festivalhart is te vinden in het paviljoen op Kruisplein, tegenover restaurant Ayla. Bij binnenkomst kun je je registreren bij de informatiebalie op -1. Ook al is het lekker weer buiten, adviseren we je een warme trui mee te nemen. In de parkeergarage kan het fris zijn. We raden je aan makkelijke schoenen aan te trekken. Het betreden van de tentoonstelling is op eigen risico.

De tentoonstelling is te zien tot en met zondag 27 juni 2021.

Beeld: Fred Ernst

Tickets studio programma

Wekelijks wordt er programma georganiseerd vanuit de studio in het Festivalhart. Het programma wordt uitgezonden via een livestream, maar je kunt er ook bij zijn!

Wil je de opnames bijwonen?

Reserveer dan hier een ticket. Er is plaats voor maximaal 50 gasten. Klik hier voor een overzicht van alle tickets voor het studio programma.

Tip: trek iets warms aan want het is fris in de parkeergarage. Het is raadzaam comfortabele schoenen aan te trekken en geen hakken.

Bereikbaarheid Festivalhart

Auto

Via de Weenatunnel kun je Parkeergarage Kruisplein in. Deze Stadsgarage ligt naast het Manhattan Hotel, vlakbij De Doelen Rotterdam. Kies bij de rotonde voor Stadsgarage Schouwburgplein 2.

Lopen

Op het Kruisplein vind je de entree van de RA Maand in het paviljoen tegenover restaurant Ayla en De Doelen. Je kunt hier via de schuifdeuren naar binnen. Je vindt de informatiebalie op -1 en de tentoonstelling op -4 en -5.

Openbaar vervoer

Stap uit bij tramhalte Kruisplein. Vanaf hier is het 1-2 minuten lopen. Metrostation Eendrachtsplein of Rotterdam Centraal liggen op 5 minuten loopafstand.

Fiets

Je kunt je fiets bij restaurant Ayla plaatsen of onder Centraal Station (met toezicht mogelijk). Het is niet toegestaan om je fiets bij het paviljoen te plaatsen noch aan de zijde van Codarts Rotterdam of De Doelen.