Organisatie

Echt in Vorm

Driedimensionale, Interactieve kunstinstallatie

5 Rotterdamse stemmen: Levenslessen voor een samenwerking tussen individuele kracht en empathie
Heb je gemerkt dat we ons vooral richten op het verbeteren van ons eigen individualisme en dat het bevorderen van samenwerking vaak een bijzaak lijkt te zijn?

Geïnspireerd door de gedachte van empathie, neemt de jonge kunstenaar ons mee op een reis om te ontdekken hoe we elkaar beter kunnen begrijpen en ondersteunen. In een tijd waarin sociale banden vaak worden verwaarloosd ten gunste van individuele prestaties en onafhankelijkheid, biedt deze ervaring een verfrissende kijk op hoe we als samenleving kunnen groeien en bloeien door middel van wederzijdse hulp en begrip. Deze unieke driedimensionale ervaring zet vijf inspirerende Rotterdammers in de spotlight, elk met hun eigen persoonlijke levenslessen en verhalen vol positieve en negatieve uitkomsten.

Een boeiende driedimensionale ervaring, ontworpen om interactief te zijn. Het unieke ontwerp maakt het mogelijk om in en uit elkaar te zetten, waardoor het een uitdagende puzzel wordt met zowel audio als fotografie. Ondanks de complexiteit van de installatie, kan iedereen, ongeacht de leeftijd, erin klimmen en opzoek gaan naar alle mogelijkheden binnen de kunstinstallatie. Het raamwerk van deze installatie is 3 meter hoog en 5 meter breed, een grote kubus die speelt met perspectief. Het geheel zorgt voor een indrukwekkende en fascinerende ervaring die je niet snel zal vergeten.

Geplande evenementen van Echt in Vorm

juni 2023