Organisatie

Rotterdam Partners

Rotterdam Partners is de officiële Destination Marketing Organisatie & Investment Agency van de stad Rotterdam. Wij bouwen aan een duurzame groei van de Rotterdamse economie en zijn verantwoordelijk voor de integrale en internationale positionering van Rotterdam. Onze stad staat centraal in alles dat wij doen, vertellen en laten zien. Architectuur is een belangrijke pijler voor de positionering van Rotterdam als creatieve, duurzame, energieke stad dat met haar innovaties en experimenten een voorbeeld is voor de rest van de wereld.

Wij willen dat Rotterdam wereldwijd bekend staat als een van de meest aantrekkelijke steden van Europa om je als bedrijf te vestigen, om als toerist te bezoeken, om een congres of ander zakelijk evenement te houden en je als talent te vestigen. Eenmaal hier omarmen deze bedrijven, bezoekers en bewoners Rotterdam en worden zij ware ambassadeurs van de stad. Wij willen dat iedereen Rotterdam kent als een gedurfde stad van voorlopers en divers op alle denkbare vlakken. Dat Rotterdam bekend staat als living lab vol innovatie, experiment en nieuw ondernemerschap, en als een sociaal veerkrachtige stad. Dit imago trekt de komende jaren een groeiend aantal internationale bedrijven, congressen en toeristen naar Rotterdam passend bij de identiteit van de stad. Deze groei van de stad draagt daarmee bij aan een levendige en leefbare stad voor Rotterdammers. En helpt het vooruitbrengen van de economische transitie van de stad.

Binnen de stad opereren wij als de spin in het web. Wij geloven in de kracht van samenwerken. De beste ambassadeurs van de stad zijn Rotterdammers zelf. Wij beschikken over een groot aantal netwerken van Rotterdammers die zich verbonden voelen met onze gezamenlijke missie om de stad vooruit te brengen. Wij geven onze netwerken een nadrukkelijke rol in de marketing en acquisitie van Rotterdam. Daarin schuilt wat ons betreft de kracht van de Rotterdamse aanpak. Samen hebben we als stad het vermogen om een verpletterende indruk te maken.

Rotterdam Partners
Praktische info
Adres

Schielandshuis - Korte Hoogstraat 31, 3011 GK Rotterdam