01.06 - 30.06
TTentoonstelling

Architectuur in Miniatuur

Groots in de kleinste details!
Architectuur in Miniatuur

Miniworld Rotterdam is de grootste overdekte miniatuurwereld van de Benelux. Ontdek een prachtige miniatuurwereld van ruim 600 m2. Sfeervolle en uitgestrekte polderlandschappen worden afgewisseld met de moderne en historische architectuur van ons “Rotterdam in miniatuur”, inclusief de grootste overdekte miniatuurhaven van Europa.

Miniworld biedt een geheel nieuwe ervaring van architectuur: al lopend door onze miniatuurwereld vind je vele voorbeelden van de prachtige architectuur die de stad Rotterdam rijk is, alleen dan in het klein. Rotterdam Centraal Station, de Nieuwe Maaskant, Depot Boijmans van Beuningen, de Euromast, Bouwcentrum Rotterdam, Het Witte Huis, Van Waning gebouw, Diepeveen gebouw, watertoren de Esch en veel meer.

Overal rijden treinen, trams en auto’s. Alles lijkt in beweging! Elke 24 minuten valt de nacht in de miniatuurwereld en verlichten duizenden lampjes het nachtelijke landschap.
Kijk goed en ontdek de vele opmerkelijke en grappige details en verhalen van dit unieke stadslandschap. Hier wacht een hele wereld op je!

Foto: Aad Hoogendoorn

Ga naar website
Ga naar facebook event

Praktische info
Tijd

Wo t/m vr: 12:00-17:00
Za & zo: 10:00-17:00

Locatie

Miniworld Rotterdam
Weena 745
3013 AL
Rotterdam

Organisator

Miniworld Rotterdam

Toegang

€7,40/€10,36

Voertaal

Nederlands

Rolstoeltoegankelijk

Mede mogelijk gemaakt door

Stichting Meemaken in Miniatuur
https://meemakeninminiatuur.nl/

Let op!

Dit evenement is al geweest.