27.06 - 29.08.2021
TTour

Audiotour In AFRI

Wandel meer door hun Afrikaanderwijk
Audiotour In AFRI

De Afrikaanderwijk op Rotterdam Zuid is enorm in beweging. Gentrificatie, nieuwbouw, verlies van sociale cohesie, behoefte aan nieuwe burgerinitiatieven. Het Rotterdamse theatergezelschap WAT WE DOEN wandelden de afgelopen maanden met bewoners door de wijk om te horen wat de veranderingen voor hen betekenen en welke plekken daar voor symbool staan. In de audiotour In AFRI staan de verhalen van tien wijkgenoten centraal. Zij nodigen je uit voor een boeiende luisterroute die je leidt langs plekken van historie, persoonlijke anekdotes en vertrouwdheid maar ook plekken van verandering die storen en boos maken.

Reserveer nu

Wandel deze zomer mee in de Afrikaanderwijk met de audiotour In AFRI van WAT WE DOEN. Reserveer een plek via deze link. Deelname kost 2,50 euro (betaling aan de deur). Je kunt ook kiezen voor een speciaal arrangement van 5 euro, inclusief koffie en taart. Bewoners van de Afrikaanderwijk kunnen gratis deelnemen. Startpunt: ’t Klooster, Afrikaanderplein 7.

Beeld: Margreet Rolink, Mohammad Alzoabi, WAT WE DOEN

Spreker
Diverse gidsen
Wandel mee met regisseur Floris van Delft, redacteur Rachid Benhammou en wijkgidsen Anna-Maria, Abdel, Edwin, Paul, Margreet, Cammy, Jeanette, Randa, Mukesh en Jan.

Ga naar website
Ga naar Instagram pagina

Praktische info
Tijd

Elke woensdag, donderdag, vrijdag, zondag

Locatie

Huis van de Wijk ‘t Klooster
Afrikaanderplein 7
3072EA
Rotterdam

Organisator

WAT WE DOEN

Livestream

Bekijken

Toegang

0 - 2,50

Voertaal

Nederlands

Mede mogelijk gemaakt door

Stichting Humanitas, Wijkraad Afrikaanderplein & Gemeente Rotterdam

Let op!

Dit evenement is al geweest.