zat
25.06
OOpen Bureaudag

KAAN Architecten

KAAN Architecten

Op zaterdag 25 juni opent KAAN Architecten de deuren van hun kantoorruimte in het voormalige pand van De Nederlandsche Bank, in het hart van Rotterdam. Kom meer te weten over de geschiedenis van dit monument uit het midden van de vorige eeuw en over het werk en de projecten van KAAN Architecten.

Rondleidingen in het Engels vinden elk uur plaats, tussen 11.00 en 16.00 uur (het laatste bezoek begint om 15.00 uur). Toegang is gratis met registratie en de plaatsen zijn beperkt. Reserveer je plek snel via deze link.

Praktische informatie

De ingang van het gebouw is aan de achterkant van het gebouw, vanaf Terwenakker. Dit zal het trefpunt van de rondleiding zijn.

Over de Open Bureaudag

Rotterdam is een belangrijke broedplaats voor zowel jonge als gevestigde ontwerpbureaus, die samen aan allerlei complexe lokale, nationale en internationale ruimtelijke vraagstukken werken. Om jou kennis te laten maken met innovaties, experiment en vernieuwing in de ontwerppraktijk, openen ruim 20 ontwerp- en architectenbureaus hun deuren op zaterdag 25 juni 2022.

Een overzicht van alle deelnemende bureaus vind je hier. Maak je eigen route door te filteren op locatie of tijdslot.

Ga naar website

Praktische info
Tijd

Van: 11:00 uur
Tot: 16:00 uur

Locatie

KAAN Architecten
Boompjes 255
3011 XZ
Rotterdam

Organisator

KAAN Architecten

Toegang

Gratis

Voertaal

Engels

Rolstoeltoegankelijk

Let op!

Dit evenement is al geweest.