zat
26.06
OOpen Bureaudag, Dialoog

Open Bureaudag: Maaskant Architectenhub

Kom kijken bij Loer Architecten, Selected Work, Re:Sponse en Martijn Feenstra (Space&Matter)
Open Bureaudag: Maaskant Architectenhub

Aan de Delftsestraat 33 staat het door Huig Maaskant ontworpen Broekmanpand. In het gebouw zijn verschillende architectenbureaus gehuisvest. Op de 1e verdieping is door de jaren heen een architectenhub ontstaan bestaande uit Loer Architecten, Selected Works, Re:Sponse en Martijn Feenstra (Space&Matter).

De bureaus werken aan zeer uiteenlopende projecten, van kleine renovaties tot stedenbouwkundige masterplannen. De Open Bureaudag is de uitgelezen kans om bij deze bureaus binnen te kijken en de aanwezige architecten het hemd van het lijf te vragen. Met behulp van maquettes, tekeningen en presentatieboekjes kunnen de ontwerpers niet wachten meer te vertellen over hun visie op architectuur en stedenbouw.

Boek een tijdslot

Schrijf je in voor een bezoek via deze link.

Op de 3e verdieping in ons gebouw zit de Independent School for the City. Ook zij hebben open bureaudag! Meld je aan via https://rotterdamarchitectuurmaand.nl/programma/item/open-bureaudag-independent-school-for-the-city

Over de Open Bureaudag

Rotterdam is de broedplaats vanuit waar zowel jonge als gevestigde ontwerpbureaus dwars door alle schaalniveaus heen werken aan complexe lokale, nationale en internationale ruimtelijke vraagstukken. Om een breed publiek kennis te laten maken met innovaties, experiment en vernieuwing in de ontwerppraktijk, openen in Rotterdam gevestigde ontwerp- en architectenbureaus op zaterdag 26 juni de deuren. Houd de website in de gaten voor meer informatie over het programma en deelnemende ontwerpbureaus.

Spreker
Frank Loer, Aleksandra Waluda, Nina van Hoogstraten en Martijn Feenstra
Loer Architecten wordt vertegenwoordigd door Frank Loer, zie www.loerarchitecten.com | Selected Works wordt vertegenwoordigd door Aleksandra Waluda zie www.theselectedwork.com | Re:Sponse wordt vertegenwoordigd doo Nina van Hoogstraten zie www.re-sponse.nl | Martijn Feenstra werkt vanuit Rotterdam voor Space&Matter, zie http://www.spaceandmatter.nl/

Ga naar website
Koop tickets

Praktische info
Tijd

Van: 12:00 uur
Tot: 16:00 uur

Organisator

Loer Architecten

Toegang

Gratis

Voertaal

Nederlands, Engels

Delen

Voeg toe aan je agenda