zat
19.06
TTour

Rondleiding Little C

Stedelijk ensemble van 15 woon- en werkgebouwen aan de Coolhaven in Rotterdam
Rondleiding Little C

Little C viert hoog stedelijk, informeel wonen. Door een aantal scherpe essenties te formuleren (verankering, doorwaadbaarheid en een informele sfeer) en door het ontwerp daar steeds aan te toetsen, is in hartje Rotterdam een zeldzaam integraal project gerealiseerd.

Het heldere concept zorgde voor een proces waar het plezier van af spatte. De samenwerkende partijen besteedden – met co-creërende klantenpanels en het familiehuis Daniel den Hoed – aandacht tot aan de laatste details. Van de verschillende (plint)programma’s en het familiehuis tot de variatie in woninggrootten; van smalle tussenstraatjes tot unieke loft-typologieën; van het hergebruik van klinkers in de openbare ruimte tot en met de beletteringen; alles hangt in Little C met elkaar samen. Het resultaat is een woongebied waarin stedenbouw, architectuur en buitenruimte elkaar in één verhaal versterken. Een nieuw stuk stad dat vanaf de oplevering prettig, doorleefd en tijdloos aanvoelt en dat als een puzzelstuk verschillende stadsdelen aan elkaar hecht.

Reserveer een tijdslot

Op zaterdag 19 juni a.s. worden er rondleidingen georganiseerd op locatie Little C. Tussen 12.00 en 16.00 uur vindt er ieder uur een rondleiding van 45 minuten plaats. Wil je hier bij zijn? Mail ons met een tijdslot voorkeur! Let op: je kunt tot uiterlijk donderdag 17 juni 18.00 uur reageren.

Praktische info
Tijd

Verzamelen bij het plein van Little C.
Maximaal 30 personen per rondleiding.

Locatie

Little C
G.J. de Jonghweg
3015 GE
Rotterdam

Organisator

Inbo bv

Toegang

Gratis

Mede mogelijk gemaakt door

CULD - INBO
ERA Contour & J.P. van Eesteren | TBI

Delen

Voeg toe aan je agenda