don
09.06
OOnline, Overig

Talkshow Trage Ruimte

Stadmakers van de toekomst
Talkshow Trage Ruimte

Welke onderwerpen spelen er in Hillesluis en Feijenoord? 120 studenten van de opleidingen Creative Marketing and Sales en Marketing of Social Business van Hogeschool Rotterdam werken tot en met 9 juni intensief ín en mét de wijk aan praktijkopdrachten. Voor speeltuin Hillesluis, Young Start Ups (vanuit Hefhouse), 100 jaar Stulemeijer, Middenstip in Feijenoord, Fleurig Hillesluis vanuit de Slaghekstraat en aan placemaking voor de Cultuurcampus. De studenten leren om praktijkgericht in teams  te werken aan concrete opdrachten in de stad. Donderdagmiddag 9 juni streamen worden de resultaten live gestreamd in de Talkshow Trage Ruimte vanuit de Breepleinkerk!

De Talkshow Trage Ruimte is de afsluiting én het (online) hoogtepunt van de inspiratiedagen van de studenten waarbij ze met bewoners in gesprek zijn gegaan. Wat horen en zien de buurtvaders? Hoe kan jij bijdragen aan een betere buurt? Kom erachter in de #Talkshowtrageruimte

Alles van deze onderwijs challenge komt samen in de talkshow van 9 juni: studenten, bewoners, betrokken personen en organisaties uit de wijk vertragen samen. Door het voeren van gesprekken over de gezamenlijke ervaring en de mogelijke kansen en oplossingen, verdiepen we samen.

Praktische info

De talkshow is live online te volgen via deze link, de home pagina van de RA Maand of kom naar de Breepleinkerk! Daar wordt de talkshow LIVE gestreamd. De talkshow wordt volledig georganiseerd door de studenten, volg de updates op Instagram via Cultuur op Zuid, Emi op Zuid en De Hillevliet.

Praktische info
Tijd

Van: 14:30 uur
Tot: 15:15 uur

Locatie

Breepleinkerk
Van Malsenstraat 104
3074 PZ
Rotterdam

Livestream

Bekijken

Toegang

Gratis

Voertaal

Nederlands

Rolstoeltoegankelijk

Let op!

Dit evenement is al geweest.