Organisatie

Broekbakema

Wij geloven dat saamhorigheid de spilfunctie is van gebouwen. Ieder mens wil ergens bij horen. Want samen kom je verder. Dat is de kracht van gemeenschappen. Bij Broekbakema creëren we natuurlijke omgevingen waar mensen op hun plek zijn. Wij geloven dat eenvoud het verschil maakt. Daarmee geven wij gebouwen tijdloze allure. Al meer dan 100 jaar.

ONZE MISSIE EN ROL

Bij Broekbakema willen we bijdragen aan gezonde werkomgevingen. Schaalvergroting en efficiency beïnvloeden nog steeds de leefbaarheid van gebouwen. Wij willen impact maken op het werkklimaat van mensen. Voor hun welzijn en gezondheid, maar ook voor meer samenwerking, innovatie en kennissynergie in organisaties. In die zin zien wij onszelf als ‘community builders’. Dat doen we in de wereld van R&D, zorg en onderwijs.

van nelle fabriek broekbakema factory

ONZE ONTWERPFILOSOFIE

Wij geloven in de kracht van eenvoud. Mooier en gezonder dan de natuur kun je niet ontwerpen. Daglicht en andere natuurlijke elementen hebben een belangrijke plek in onze ontwerpen. Voor ons weegt functie en comfort zwaarder dan de vorm. Dat geeft een gebouw tijdloze allure. Wij zijn de toekomst sowieso graag een stap vooruit. Zo blijft een gebouw functioneel en aansprekend. Zelfs als het gebruik ervan verandert.

Praktische info
Website

broekbakema.nl/

Geplande evenementen van Broekbakema

juni 2024