Organisatie

GROOSMAN architecten

Wij zijn stadmakers!

Wij zetten ons talent in om kansen te zien in de stad. Kansen die resulteren in vooruitstrevende oplossingen voor nu en voor volgende generaties. Met Rotterdamse voortvarendheid willen wij de stad sterker maken door samen te werken, samen te ontwikkelen en met ontwerpen antwoord te geven op maatschappelijke vraagstukken. Opgeladen met stedelijke dynamiek gaan wij te werk om de stad nog beter te maken.

Beter in de zin van duurzamer, gezonder en met oog voor de toekomst. Beter door plekken te activeren in plaats van gewoon vol te bouwen. Beter door de stad toegankelijker te maken voor alle doelgroepen. Beter door met commitment en betrokkenheid aan onze omgeving te werken. Beter door er niet alleen over te lullen maar het vooral te doen. Beter door gebouwen meer te laten zijn dan steen, beton en staal, een plek waar je je goed voelt.

Wij wensen dat iedere stad op zijn eigen manier een beetje Rotterdam kan ervaren. Iedereen trots kan zijn op zijn eigen plek, zijn eigen straat en zijn eigen stad. GROOSMAN ontwerpt aan een waardevolle stad, die klaar is voor de toekomst.

Praktische info
Website

GROOSMAN.com

Geplande evenementen van GROOSMAN architecten

juni 2024

juni 2023