Organisatie

Kokon

Architectuur & Stedenbouw

Kokon Architectuur & Stedenbouw is een Rotterdams architectenbureau met wortels die teruggaan tot de jaren ’30 van de vorige eeuw. Onder leiding van architecten ir. Ron van Leeuwen en ir. Henk Middelkoop is het bureau gespecialiseerd in woningbouw, woonzorgprojecten, stedenbouw en monumentenzorg.

Uit Kokon’s uitgebreide portfolio met onder meer verschillende rijksmonumenten blijkt de bijna honderdjarige toewijding aan het maken van mooie, kwalitatieve en sociaal duurzame ontwerpen.

Wij weten wat goede woningbouw is en onze missie is om waardig wonen voor iedereen mogelijk te maken. Het ontwerpen en bouwen van een omgeving raakt een diversiteit aan behoeftes, verlangens en wensen. Ons werk heeft dus altijd impact, dat is een grote verantwoordelijkheid. Wij kiezen ervoor om een positieve bijdrage aan de samenleving te leveren.

Met een divers team van zo’n dertig medewerkers werken we aan de meest uiteenlopende projecten. Van kleinschalige invullocaties tot grote transformatieprojecten en uitbreidingsplannen, aan afwisseling geen gebrek!

Wil je meer over Kokon weten? Neem gerust contact met ons op!

Praktische info
Website

kokon.nl

Geplande evenementen van Kokon

juni 2024