vrij
16.06.2023
Optreden

Blind Spot

Rotterdam

Architectuur en dans komen samen in deze theatrale wandeling vol contrasten. Met een koptelefoon op maak je een wandeling ‘op Zuid’, die begint bij het iconische Hotel New York en eindigt in het festivalhart van de Rotterdam Architectuur Maand.

Al wandelend ervaar je de voorstelling, met verschillende choreografieën waarin wordt gespeeld met onze ideeën en verwachtingen over ruimte, rust en onrust.

Over Blind Spot

Na het succes van Blind Spot – Tilburg in de zomer van 2021 en Blind Spot – Maastricht in het najaar van 2022, creëert choreograaf Jelena Kostić speciaal voor de Rotterdam Architectuur Maand een geheel nieuwe ervaring voor Rotterdam. Met een danstaal die sterk beïnvloed wordt door freerunning en de rauwe omgeving van Rotterdam Zuid, toont Jelena de stad vanuit een nieuw perspectief. Door een overdaad aan prikkels sluiten we onze zintuigen vaak af. Zien we echt nog wat er zich om ons heen bevindt? En waarderen we al die mooie plekken in de stad wel? Met haar werk maakt choreograaf Jelena Kostić onze omgeving zichtbaar en voelbaar.

Praktische info
  • Bezoek je dit programma, dan is het niet nodig om een apart entreeticket voor het festivalhart te kopen. Een ticket voor dit programma geeft al toegang tot het drijvende festivalhart.

Ga naar Instagram pagina

Praktische info
Tijd

14.00 & 19.00

Locatie

Wilhelminapier/Hotel New York
Koninginnenhoofd 1
3072 AD
Rotterdam

Organisator

Jelena Kostic

Toegang

15 euro

Voertaal

Nederlands

Let op!

Dit evenement is al geweest.