zat
24.06.2023
Urban Sports

RUSH World: Closing Jam

Tijdens de Closing Jam laten de leden van RUSH World hun moves zien in het Floating Skatepark in het drijvende festivalhart.

Het festivalhart van de Rotterdam Architectuur Maand ’23 ligt in de Maashaven en bestaat uit drie enorme duwbakken. In de middelste bak heeft freerunner en ontwerper Onur Eren van RUSH World een urban sports area ontworpen waar urban sporten zoals skaten, freerunnen en calesthenics kunnen worden beoefend. Als bezoeker van het drijvende festivalhart zie je misschien wel wat spectaculaire moves of indrukwekkende tricks voorbijkomen!

Over RUSH World

Bij RUSH World kan iedereen vanaf 7 jaar in een veilige omgeving freerunlessen volgen. Freerunnen is een sport waarbij je rent, springt, klimt, hangt en tricks doet over rondom objecten en gebouwen. De leden leren tijdens de vaste lessen onder begeleiding van professionele freerunners de basistechnieken en kunnen zich stap voor stap zowel motorisch, fysiek als mentaal ontwikkelen. 

Praktische info
  • Het deelnemen (als sporter) aan de Closing Jam is alleen voor leden van RUSH World.
  • Als bezoeker van het festivalhart kun je wel komen kijken. Hiervoor koop je een regulier ticket voor het festivalhart met een tijdslot tijdens dit event. Meld je bij de welkomstbalie van de Rotterdam Architectuur Maand op het pleintje voor de Maassilo. Laat hier je ticket scannen. Je ontvangt een bandje waarmee je toegang krijgt tot het drijvende festivalhart.
  • LET OP! Ga niet direct naar de drijvende bakken, zonder bandje krijg je geen toegang.

Praktische info
Tijd

Van: 12:00 uur
Tot: 17:00 uur

Locatie

festivalhart (Maassilo)
Maashaven Zuidzijde 1-2
3081 AE
Rotterdam

Organisator

StudioADAMS

Mede mogelijk gemaakt door

AIR

Let op!

Dit evenement is al geweest.