zat
25.06
OOpen Bureaudag

De Nijl Architecten

De Nijl Architecten

De Nijl Architecten werkt samen met anderen aan de duurzame verbetering en vernieuwing van de bestaande stad. Sociaal en betrokken. Dat doen we door strategieën voor verandering te verbinden met concrete projecten: architectuur van de stad. We houden van de stad met al zijn verschillende plekken en gebruiken. Voor de vitaliteit van de stad is het nodig gebouwen, locaties of gebieden op te knappen, aan te passen of te vernieuwen. We combineren architectuur, stedenbouw en stadsstudies. Maken herkenbare plekken, goed verbonden met hun omgeving. Onze gebouwen zijn licht en open, stevig in de traditie verankerd.

Instagram

Praktische info

Tijdens de Open Bureaudag laten we graag ons werk aan je zien. Je kunt vrij rondlopen langs posters, maquettes en korte digitale presentaties. Op die manier krijg je inkijkje in de keuken van ons bureau. Twee architecten zijn aanwezig om je rond te leiden of om vragen aan te stellen. Ons bureau is gevestigd op de tweede verdieping (unit S).

Tot dan!

Over de Open Bureaudag

Rotterdam is een belangrijke broedplaats voor zowel jonge als gevestigde ontwerpbureaus, die samen aan allerlei complexe lokale, nationale en internationale ruimtelijke vraagstukken werken. Om jou kennis te laten maken met innovaties, experiment en vernieuwing in de ontwerppraktijk, openen ruim 20 ontwerp- en architectenbureaus hun deuren op zaterdag 25 juni 2022.

Een overzicht van alle deelnemende bureaus vind je hier. Maak je eigen route door te filteren op locatie of tijdslot.

Ga naar website

Praktische info
Tijd

Van: 13:00 uur
Tot: 17:30 uur

Locatie

De Nijl Architecten
Sint Jobsweg 30 (Unit S, 2e verdieping)
3024 EJ
Rotterdam

Organisator

De Nijl Architecten

Toegang

Gratis

Voertaal

Nederlands, Engels

Rolstoeltoegankelijk

Let op!

Dit evenement is al geweest.