01.06 - 30.06
TTour

De Smaak van Architectuur

De Smaak van Architectuur

Tijdens de tour ‘De Smaak van Architectuur’ ontdek je architectuur via de maag! Een unieke combinatie: wandel door architectuurstad Rotterdam en bezoek bekende gebouwen waar je heerlijke gerechtjes krijgt. Start met wereldberoemd appelgebak in Café Dudok en loop onder de Rooftop Walk door die hoog boven de Coolsingel loopt. Geniet in Theater Rotterdam van iets hartigs aan het Schouwburgplein. Beklim daarna het roze Podium op het dak van Het Nieuwe Instituut voor uitzicht op het glimmende, nieuwste icoon in de stad: het Depot. Sluit af met verse hapjes in de kleurrijke Markthal. Ondertussen lees je over deze en andere markante gebouwen, het ontwerp en de architect. Zo ben je er écht geweest.Kijk je ogen uit, begrijp meer, strijk neer én wordt culinair verwend!

Praktische info

Er zijn 3 Smaken:– Stadswandeling met route-pdf vol architectuurverhaaltjes, geen gerechtjes, voor €4,50– Tasty Walk met route-pdf vol architectuurverhaaltjes, en 4 gerechtjes, voor €34,95– Tour met (architect-)gids, route-pdf met architectuurverhaaltjes, 4 gerechtjes en een architectuur ansichtkaart, voor €54,95Dus: boek een tour met een architect-gids.Of loop de smakelijke route zelf met onze plattegrond met architectuurtoelichting.De tour met gids start bij het Stadhuis aan de Coolsingel. Ga je zelf op pad, kun je direct bij Dudok beginnen met appeltaart. Je bent circa 4 uur onderweg inclusief de tasty stops.

Er zijn 3 geplande data waarop je met een architect-gids mee kunt lopen:

Zaterdag 11 juni, 11:30 – 15:30
Zondag 19 juni, 13:40 – 17:40
Zaterdag 25 juni, 10:30 – 14:30

Tickets

Voor boekingen ga naar De Smaak van Rotterdam.Wil je een architect-gids boeken voor jouw eigen groep? Mail naar info@derotterdamtours.nl

Ga naar website

Praktische info
Tijd

Dagelijks tussen 10:00 en 17:00

Locatie

Rotterdam Centrum
Eendrachtsplein 30
3012LA
Rotterdam

Organisator

De Rotterdam Tours

Toegang

€4,50 - €54,95

Voertaal

NL

Mede mogelijk gemaakt door

Tasty Walk

Let op!

Dit evenement is al geweest.