vrij
18.06
TTour

RAP Tour: Expeditie Heijplaat

UrbanGuides x RAP
RAP Tour: Expeditie Heijplaat

Ga deze zomer met UrbanGuides mee op expeditie naar de meest verrassende buurten van Rotterdam. Gedurende de Rotterdam Architectuur Maand bezoeken we verschillende wijken met gebouwen die zo bijzonder zijn, dat ze in de afgelopen tien jaar inzending, nominatie of zelfs winnaar van de Rotterdam Architectuurprijs zijn geweest.

Vrijdag 18 juni staat in het teken van een 2,5 uur durende excursie naar de historische RDM-werf en het Tuindorp Heijplaat. Op de RDM staan de transformatie van de oude scheepswerf en onderzeebootloods van de voormalige Rotterdamsche Droogdok Maatschappij centraal. Deze zijn in het afgelopen decennium omgetoverd tot een spectaculaire onderwijs- en innovatiecampus. De historische omgeving van de werf is ook niet los te zien van het bijbehorende Tuindorp Heijplaat, een woonwijk die speciaal voor de werknemers van de RDM dicht bij de werkplek werd gebouwd. Daarom breng je in de excursie ook een bezoekje aan dit bijzondere arbeidersdorp.

Bestel je tickets

Haal hier je tickets voor deze tour. Deze begint bij de Watertaxihalte RDM-Campus en eindigt met een drankje bij Restaurant Courzand.

Beeld: Rotterdam Architectuurprijs

Ga naar website
Koop tickets
Ga naar facebook event

Praktische info
Tijd

Van: 13:30 uur
Tot: 16:00 uur

Organisator

UrbanGuides

Toegang

€ 8,50, inclusief drankje

Voertaal

Nederlands

Delen

Voeg toe aan je agenda