13.06
TTour

RAP Tour: Experiment Buitenplaats Brienenoord

UrbanGuides x RAP
RAP Tour: Experiment Buitenplaats Brienenoord

Ga deze zomer met UrbanGuides mee op zoek naar de mooiste experimenten uit de recente Rotterdamse stadsontwikkeling. Gedurende de Rotterdam Architectuur Maand bezoeken we verschillende initiatieven die zo bijzonder zijn dat ze in de afgelopen tien jaar inzending, nominatie of zelfs winnaar van de Rotterdam Architectuurprijs zijn geweest.

Op zondag 13 juni maken we een wandeling over het eiland van Brienenoord. Daar brengen we een bezoek aan de op het eiland verstopte Buitenplaats, een sociaal, artistiek en duurzaam herontwikkelingsproject uitgevoerd door Superuse Studios. Bij Buitenplaats Brienenoord wordt op speelse wijze en door mensen van alle leeftijden nagedacht over de toekomst van Rotterdam. Via jeugdkampen, theatervoorstellingen, heidagen, en maaltijden bij het vuur biedt de plek de mogelijkheid om even afstand te nemen van de stad, zonder haar de rug toe te keren.

Bestel je tickets

Haal hier je tickets voor deze tour. Bij aanvang word je ontvangen door de oprichters. Zij schenken een kopje koffie of thee voor je in, terwijl je luistert naar hun interessante verhaal.

Beeld: Rotterdam Architectuurprijs

Ga naar website
Koop tickets
Ga naar facebook event

Praktische info
Tijd

Van: 14:00 uur
Tot: 15:00 uur

Organisator

UrbanGuides

Toegang

€ 5,-

Voertaal

Nederlands

Rolstoeltoegankelijk

Mede mogelijk gemaakt door

UrbanGuides x de Rotterdam Architectuurprijs

Delen

Voeg toe aan je agenda