don
17.06.2021
DDialoog, Online

Undercurrent: Fresh design perspectives

Undercurrent: Fresh design perspectives

Kun je een veilige, gezonde en inclusieve omgeving ontwerpen voor mens en dier? Zo ja, welke ontwerpstrategieën kunnen een antwoord geven op maatschappelijke en ecologische urgenties?

In deze talkshow deelt de jongste generatie ontwerpprofessionals hun visie op hoe de toekomst vorm te geven. In de talkshow geven zes van de meest veelbelovende ontwerpers inzicht in hun afstudeerplannen, variërend van architectuurvoorstellen tot grootschalige landschapsstrategieën. Hun afstudeerprojecten zijn zorgvuldig geselecteerd door de opleidingen. Samen kunnen ze worden beschouwd als een representatie van hun generatie.

De talkshow wordt gepresenteerd door Teun van den Ende en ingeleid door Henk van der Veen, directeur van Archiprix. Alle 30 geselecteerde projecten zijn ook te zien bij Het Nieuwe Instituut, de website www.archiprix.nl en te zien in het boek “Archiprix 2021, The Best Dutch Graduation Projects Architecture, Urbanism, Interior and Landscape Architecture”, van uitgeverij NAi010.

Kijk terug

Over Archiprix

Elk jaar selecteren de Nederlandse scholen voor architectuur, stedenbouw, interieur- en landschapsarchitectuur hun beste afstudeerprojecten. Het gewas is onfeilbaar rijk en gevarieerd en weerspiegelt de ambities van een nieuwe generatie ontwerpers die klaar staan ​​om elke denkbare ontwerptaak ​​op zich te nemen. In veertig jaar tijd is Archiprix uitgegroeid tot een gevestigd platform voor veelbelovende architecten, stedenbouwkundigen en landschapsarchitecten. Niet alleen opdrachtgevers, werkgevers en scholen, maar ook de organisatoren van prijsvragen en workshops worden steeds bedrevener in het lokaliseren van begaafde ‘ontwerpers in wording’ zoals gepresenteerd door Archiprix.

 

Praktische info
Tijd

Wil je erbij zijn? Bestel dan nu je tickets. Inloop tussen 14.00-15.30 uur.
Of bekijk de talkshow online om 20.00 uur via de RA Maand kanalen.

Locatie

Organisator

AIR

Toegang

Gratis

Voertaal

Engels

Let op!

Dit evenement is al geweest.