don
23.06.2022
Dialoog

Expertsessie: hoe komen we tot multifunctioneel dakgebruik?

Expertsessie beleid

Rotterdam is actief bezig om de opgaven op het dak te verbinden en daarmee ongebruikte stedelijke ruimte optimaal te benutten. De potentie is enorm met 18 km2 aan plat dakoppervlak. Het biedt een mogelijke oplossing voor onder andere het opwekken energie, wateropslag, vergroenen, wonen en sociale ontmoetingsplekken. De gemeente Rotterdam kan hieraan bijdragen, maar de (mede-)eigenaren beslissen.

Wat hebben de Rotterdammers nodig om hun dakpotentie te gaan gebruiken? Welke ontwikkelkansen zijn het meest interessant? En hoe kunnen we hierin samenwerken? In deze praktische sessie opent de gemeente Rotterdam nieuwe perspectieven en gaat het in gesprek met het publiek. In deze expertsessie opent de gemeente Rotterdam nieuwe perspectieven en gaat het in gesprek met beleidsmakers.

Praktische info

Dit evenement vindt plaats in het Festivalhart van de Rotterdam Architectuur Maand ’22, Het Nieuwe Instituut. Reserveer je gratis plek via de ticketlink en meld je bij aankomst bij de RA Maand informatiebalie. Bezoekers aan een architectuurprogramma hebben aansluitend toegang tot Het Podium, een los tijdslot reserveren hiervoor is niet nodig.

Praktische info
Tijd

Van: 10:00 uur
Tot: 12:00 uur

Locatie

Nieuwe Instituut
Museumpark 25
3015 CB
Rotterdam

Toegang

Gratis

Voertaal

Nederlands

Rolstoeltoegankelijk

Let op!

Dit evenement is al geweest.