05.06 - 26.06.2022

Kunsthal Architectuurtours

Ontdek het gebouw!
Kunsthal Architectuurtours

Doe tijdens de Rotterdam Architectuurmaand mee met een gratis architectuurtour door het Kunsthal gebouw! Elke zondag staan de gidsen van UrbanGuides voor je klaar en vertellen ze je alle ins and outs over het iconische gebouw, dat dit jaar 30 jaar bestaat!

Gratis Kunsthal Architectuurtours

Kunsthal Rotterdam is een van de iconen van de moderne architectuur en wordt jaarlijks bezocht door vele architectuurliefhebers uit de hele wereld. De Kunsthal is in 1988-1989 ontworpen door de architect Rem Koolhaas samen met projectarchitect Fuminori Hoshino van het Rotterdamse architectenbureau OMA (Office for Metropolitan Architecture). De architectuur trekt direct grote internationale aandacht door onder meer het materiaalgebruik, de situering van de ingang en de steilige hellingbaan.

Praktische informatie

Tijdens de Rotterdam Architectuurmaand kun je elke zondag aansluiten bij een gratis architectuurtour door het gebouw met een gids van UrbanGuides. De tours duren ongeveer 55 minuten. Je kunt je aanmelden op de dag zelf aan de kassa van de Kunsthal, je hoeft je niet vooraf online aan te melden. Let op: je hoeft dus geen apart ticket voor het museum te kopen, de tour is gratis.

Ga naar website

Praktische info
Tijd

Zondag 5, 12, 19 en 26 juni vam 14:00 tot 15:00

Locatie

Kunsthal Rotterdam
Westzeedijk 341
3015 AA
Rotterdam

Organisator

Kunsthal Rotterdam

Toegang

Gratis

Voertaal

Nederlands

Rolstoeltoegankelijk

Let op!

Dit evenement is al geweest.