zat
18.06
DDialoog, Overig

Ontbijt op Het Podium met Winy Maas (MVRDV)

Ontbijt op Het Podium met Winy Maas (MVRDV)

Speciaal voor de Dag én Nacht van de Architectuur is er een ontbijt op het dak van Het Nieuwe Instituut, met prachtige uitzicht op de stad. De opvallende roze installatie is ontworpen door architectenbureau MVRDV, dat ook het naastgelegen Depot heeft ontworpen.

Ontbijt deze ochtend samen met architect Winy Maas op 29 meter hoogte. Podcast- en filmmaker Katinka Baehr gaat met hem in gesprek over de ideeën achter het ontwerp en zijn kijk op de toekomst van de stad.

Praktische info

Dit evenement vindt plaats op roze Podium op het dak van Het Nieuwe Instituut, in het Festivalhart van de Rotterdam Architectuur Maand ’22. Koop je ticket via de ticketlink hieronder en meld je bij aankomst bij de RA Maand informatiebalie bij de hoofdingang van Het Nieuwe Instituut. Bezoekers aan een architectuurprogramma hebben automatisch toegang tot Het Podium. Een apart tijdslot reserveren hiervoor is niet nodig, een ticket voor het ontbijt wel.

Let op: Het Podium is niet beschut. Bescherm je tegen de warmte en de zon door je goed in te smeren, een hoofddeksel te dragen, een parasolletje/paraplu op te zetten en wat extra water mee te nemen. Bescherm je tegen wind en kou door warme kleding en een paraplu mee te nemen. Bij slecht weer wordt het programma verplaatst naar het Auditorium op de begane grond van Het Nieuwe Instituut.

Facebook
Instagram

Foto: Fred Ernst

Ga naar website

Praktische info
Tijd

Van: 09:00 uur
Tot: 10:30 uur

Locatie

Festivalhart (Het Nieuwe Instituut)
Museumpark 25
3015 CB
Rotterdam

Organisator

OMI

Toegang

12,50

Voertaal

Nederlands

Rolstoeltoegankelijk

Let op!

Dit evenement is al geweest.