zat
26.06.2021
OOpen Bureaudag, Dialoog

Open Bureaudag: Keilepand

Open Huis en Lezingen Keilepand
Open Bureaudag: Keilepand

Op de Open Bureaudag opent het voor de Rotterdam Architectuurprijs 2021 genomineerde Keilepand haar deuren en kun je de ontwerp bureaus die op de verdieping gehuisvest zijn bezichtigen.

Daarnaast organiseert het KeileCollectief een aantal lezingen en debatten. Vanaf 12.00 uur kun je (gratis) de verschillende bureau’s bekijken. Ook is Dutch Chairmen aanwezig om een toelichting te geven op de collectie stoelen en banken die in en om het Keilepand neergestreken zijn. Vanaf 12.30 uur kun je ook lezingen bijwonen en/of een rondleiding langs de Sponstuin krijgen. We beginnen met een presentatie door De Urbanisten, daarna vertellen Folkert van Hagen en Monica Adams over het voor de Rotterdamse Architectuur Prijs genomineerde Keilepand en last not but least geeft Ninke Happel (HCVA) een lezing over Coöperatieve woonprojecten. Na de lezing is er ruimte voor debat.  Leuk als we je kunnen verwelkomen!

Bezoek tijdens de Open Bureaudag

Op de Open Bureaudag opent het voor de Rotterdam Architectuurprijs 2021 genomineerde Keilepand haar deuren en kun je de ontwerp bureaus die op de verdieping gehuisvest zijn bezichtigen (Happel Cornelisse Verhoeven, GROUP A en studioADAMS). Daarnaast organiseert het KeileCollectief een aantal lezingen en debatten.

Bezoek het pand van 12.00 tot 18.00 uur, met diverse activiteiten zoals lezingen en rondleidingen. Op het programma staan DE URBANISTEN, GROUP A, studio ADAMS en Happel Cornelisse Verhoeven. Ook is de tentoonstelling van de IABR geopend en zal tijdens een rondleiding door Thijs van Spaandonk (één van de curatoren) worden toegelicht.

Tickets

Lezing 1: Urbanisten, Lezing 2: KeileCollectief en Lezing 3: HCVA. Gedurende de dag is ook de tentoonstelling RECLAIMING THE COMMONS van de IABR geopend. Thijs van Spaandonk, een van de curatoren van RECLAIMING THE COMMONS geeft een rondleiding om 14.00 uur. Er is een beperkt aantal plaatsen beschikbaar, reserveren kan via deze link.

Ga naar website

Praktische info
Tijd

Van: 12:00 uur
Tot: 18:00 uur

Locatie

Keilepand M4H
Keilestraat 9F
3029 BP
Rotterdam

Organisator

KeileCollectief

Toegang

Gratis

Mede mogelijk gemaakt door

AIR

Let op!

Dit evenement is al geweest.