zat
26.06.2021
Open Bureaudag

Open Bureaudag: Independent School for the City

Op de Open Bureaudag opent de Independent School for the City haar deuren voor het publiek! We zijn gevestigd in het door Huig Maaskant ontworpen pand aan de Delftsestraat 33.

De School, een initiatief van Crimson Historians and Urbanists en ZUS (Zones Urbaines Sensibles), is een internationaal post-graduate opleidingsinstituut en een ontmoetingsplek in Rotterdam, bedoeld voor deelnemers met een achtergrond in ruimtelijke en stedelijke studies zoals architectuur, stedenbouw en planning, architectuurgeschiedenis, sociologie, antropologie, politieke en culturele studies, kunst en media.

De School heeft diepe wortels en een sterke aanwezigheid in de stad Rotterdam en maakt deel uit van een breed en divers internationaal netwerk van praktijken en instellingen. Op 26 juni laten we van 11:00 tot 16:00 graag zien waar de School voor staat, wat voor studio’s en lezingen we de afgelopen tijd hebben georganiseerd en wat we in de toekomst op de planning hebben staan. In het gebouw zijn ook andere architectenbureaus gehuisvest. Onze deuren, maar ook die van andere bureaus in het pand, staan open, dus kom vooral langs!

Aanmelden

Op de 1e verdieping in ons gebouw zitten Loer Architecten, Selected Works, Re:Sponse en Martijn Feenstra (Space&Matter). Ook zij hebben open bureaudag! Meld je aan via deze link.

Ga naar website
Ga naar Instagram pagina

Praktische info
Tijd

Van: 11:00 uur
Tot: 16:00 uur

Locatie

1477

Toegang

Gratis

Voertaal

Nederlands, Engels

Let op!

Dit evenement is al geweest.