zat
26.06.2021
OOpen Bureaudag, Lezing

Open Bureaudag: Mei architects and planners

Open Bureaudag: Mei architects and planners

Op zaterdag 26 juni opent Mei architects and planners tussen 14.00 en 17.00 uur de deuren van hun nieuwe kantoorcafé ‘Nice Place’ aan de Westzeedijk, tegenover de Schiecentrale.

Robert Winkel zal die middag elk uur een lezing geven over SAWA – Rotterdams eerste hoge houtbouwproject én het gezondste gebouw van Nederland. Uiteraard is er gelegenheid voor een drankje aan de bar en informele kennismaking met Mei en haar team.

Aanmelden

Boek je tijdslot gratis via deze link.

Mei architects and planners

Mei architects and planners realiseert toonaangevende projecten in binnen- en buitenland. Aan de basis van ons werk ligt respect voor de omgeving: voor de historie van de plek, de huidige context en toekomstige leefomgeving. Vanuit onze expertise op het gebied van herbestemming, nieuwbouw en stedenbouwkundige strategie, werken we aan ontwerpen die de gebruiker centraal stellen. De uitgesproken gebouwen van Mei hebben een eigen verhaal, wat de betrokkenheid bij het gebouw en verbondenheid tussen gebruikers vergroot. Met creativiteit, vakkundigheid en lef introduceert Mei vernieuwende technische toepassingen en gebruiksconcepten, die bijdragen aan de sociale en ecologische duurzaamheid.

Spreker
Robert Winkel
Robert Winkel richtte in 2003 Mei architects and planners op en is de energieke voorman van een internationaal team van ontwerpers en deskundigen. Als hoofdontwerper is hij de motor achter alle projecten van het bureau. Robert is initiatiefrijk en ondernemend zowel binnen het bureau als daarbuiten. Zo was hij een van de oprichters van Archined.nl, het eerste webadres voor ontwikkelingen in de Nederlandse architectuur en is hij momenteel voorzitter van de Welstandscommissie in Amsterdam en van diverse Q-teams, waaronder Rotterdam-The Hague Airport en Feyenoord-City.

Ga naar website

Praktische info
Tijd

Tijdslot: 3x 1 uur (14.00hr, 15.00hr, 16.00hr)
Toegang voor maximaal 20 personen

Locatie

Nice Place
Westzeedijk 467
3024 EK
Rotterdam

Toegang

Gratis

Voertaal

Nederlands / Engels

Let op!

Dit evenement is al geweest.