zat
24.06.2023
Open Bureaudag

MVRDV

Ontdek MVRDV tijdens de Rotterdamse Architectuur Maand, waar je een kijkje neemt in het kantoor dat gevestigd is in het iconische Industriegebouw, een architectonisch pareltje ontworpen door de visionaire Hugh Maaskant.

Op zaterdag 24 juni, van 13:30 tot 17:00, zullen de deuren van het MVRDV-kantoor open zijn voor het publiek. Bezoekers krijgen de unieke kans om deel te nemen aan een rondleiding, waarbij ze modellen en projecten kunnen bekijken en in gesprek kunnen gaan met de architecten.

Over MVRDV

MVRDV is in 1993 opgericht door Winy Maas, Jacob van Rijs en Nathalie de Vries. Met 350 architecten, ontwerpers en andere medewerkers, gevestigd in Rotterdam, Shanghai, Parijs, New York en Berlijn, werkt MVRDV wereldwijd aan oplossingen voor hedendaagse architectonische en stedenbouwkundige vraagstukken. Hierbij maakt het bureau gebruik van innovatieve en duurzame technologieën. Het resultaat zijn uitgesproken, vernieuwende projecten die onze steden en landschappen helpen op weg naar een betere toekomst.

Praktische info
  • Toegang is gratis.
  • Vanwege beperkte kaartverkoop is het nodig om vooraf te reserveren via deze link.

Ga naar Instagram pagina

Praktische info
Tijd

Van: 13:30 uur
Tot: 17:00 uur

Locatie

MVRDV
Achterklooster 7
3011 RA
Rotterdam

Organisator

MVRDV

Toegang

gratis

Voertaal

Nederlands, Engels

Rolstoeltoegankelijk

Let op!

Dit evenement is al geweest.