19.06
LLezing, Overig

OPEN Rotterdam: Architectuur Talk

In gesprek met makers van Rotterdamse architectuur documentaires en series
OPEN Rotterdam: Architectuur Talk

OPEN Rotterdam heeft in de afgelopen jaren veel series geproduceerd waarbij de Rotterdamse architectuur centraal staat. Of het nou gaat om wonen, werken, architectuur onder de grond of hoe de gebouwen tot stand zijn gekomen, achter al deze series zitten gemotiveerde makers. 

Op zondag 19 juni organiseren AIR en OPEN Rotterdam een eenmalige Rotterdamse Architectuur Talk van 16.00 uur tot 17.00 uur op Het Podium! 

Gespreksleider Sanne Poot gaat in gesprek met de makers van Tijdlagen, Innovatieve architectuur en Idealen in Steen. Sanne zal met ze praten over de veranderingen die hen zijn opgevallen in de stad. Wat hebben ze geleerd tijdens het maken van deze series? Wat willen ze andere makers meegeven voor verhalen in de toekomst?

De talk wordt opgenomen als podcast en zal later te beluisteren zijn via de bekende kanalen van OPEN Rotterdam.

Praktische info

Dit evenement vindt plaats op roze Podium op het dak van Het Nieuwe Instituut, in het Festivalhart van de Rotterdam Architectuur Maand ’22. Reserveer je gratis ticket via de ticketlink hieronder en meld je bij aankomst bij de RA Maand informatiebalie bij de hoofdingang van Het Nieuwe Instituut. Bezoekers aan een architectuurprogramma hebben automatisch toegang tot Het Podium. Een apart tijdslot reserveren hiervoor is niet nodig.

Houd rekening met de weersomstandigheden: neem een warme trui, paraplu, zonnebril of zonnebrand mee indien nodig. Bij slecht weer wordt het programma verplaatst naar het Auditorium op de begane grond van Het Nieuwe Instituut.

Ga naar website

Praktische info
Tijd

Van: 16:00 uur
Tot: 17:00 uur

Locatie

Festivalhart (Het Nieuwe Instituut)
Museumpark 25
3015 CB
Rotterdam

Toegang

Gratis

Voertaal

Nederlands

Rolstoeltoegankelijk

Mede mogelijk gemaakt door

AIR

Let op!

Dit evenement is al geweest.