vrij
03.06
OOverig

Rode Loper Concert: Lucky Fonz III

Rode Loper Concert: Lucky Fonz III

In het openingsweekend van de Rotterdam Architectuur Maand 2022 rolt Parfum de BoemBoem voor een tweetal concerten op vrijdag 3 juni de rode loper uit óp het 29 meter hoge roze dak van het Nieuwe Instituut, Het Podium. Er is een concert om 20:00 u en om 21:30 uur. Tickets zijn hier te koop!

Het Rode Loper concept

Bij de Rode Loper concerten staat de ontmoeting tussen muzikant en muziekliefhebber centraal. Zo staan er 10 mensen rondom een rode loper waarop de artiest staat, en ook is er plek voor 55 mensen daaromheen.

In het midden van het rode tapijt treft elk van de 10 mensen eromheen de artiest, die daar van dichtbij een lied voor je zingt. Een nummer wat je daarna waarschijnlijk voor altijd zal koppelen aan een bijzondere ervaring waarbij je helemaal opgaat in het moment! Iedereen uit de cirkel komt aan de beurt voor een eigen nummer, en ondertussen geniet de rest vanaf de zijlijn mee.

Lucky Fonz III

In de afgelopen jaren is Lucky Fonz III zowel in binnen- als buitenland uitgegroeid tot één van Nederland’s bekendste en meest gewaardeerde songwriters en live-acts. Met het succes van zijn vorige plaat ‘Hoe Je Honing Maakt’ (met daarop de top-10 hit ‘Ik Heb Een Meisje’) bereikte hij een breed en gevarieerd publiek in Nederland. Onlangs bracht hij zijn nieuwste album ‘Hemellichamen’ uit dat met vele sterren ( ★★★★- NRC, ★★★★★- Volkskrant).

Praktische info

Per concert zijn 10 tickets beschikbaar voor óp de Rode Loper en 55 tickets voor ernaast. Kijk bij het kopen goed welk ticket je koopt. Graag 15 minuten voor aanvang aanwezig zijn!

Dit evenement vindt plaats op roze Podium op het dak van Het Nieuwe Instituut, in het Festivalhart van de Rotterdam Architectuur Maand ’22. Haal je tickets via de ticketlink hieronder en meld je bij aankomst bij de RA Maand informatiebalie bij de hoofdingang van Het Nieuwe Instituut.

Ga naar website

Praktische info
Tijd

20:00 uur en 21:30 uur (duur +/- 60 min)

Locatie

Festivalhart (Het Nieuwe Instituut)
Museumpark 25
3015 CB
Rotterdam

Organisator

Parfum de BoemBoem

Toegang

€13,50

Rolstoeltoegankelijk

Let op!

Dit evenement is al geweest.