din
22.06
TTour

Rondleidingen: RECLAIMING THE COMMONS

Rondleidingen door co-curator Thijs van Spaandonk
Rondleidingen: RECLAIMING THE COMMONS

Co-curator Thijs van Spaandonk neemt je mee in het betoog van RECLAIMING THE COMMONS dat onder meer is gebouwd op jarenlang ontwerpend onderzoek van het IABR–Atelier Rotterdam in Bospolder–Tussendijken. Hoe kunnen de wijk, haar bewoners, netwerken en lokale waarden ingezet worden bij de technische én sociaal-maatschappelijke verduurzaming van de wijk?

Tijdens de rondleiding zal Thijs dieper ingaan op de noodzaak burgers, de civil society, positie te geven in de energietransitie: geen energietransitie zonder sociaal maatschappelijke transitie. De rondleidingen door Thijs van Spaandonk zijn elke dinsdag en donderdag bij te wonen, om 11.00 en om 14.00 uur. Vooraf reserveren is verplicht en doe je via tickets.iabr.nl.

Spreker
Thijs van Spaandonk
Thijs van Spaandonk (Tilburg, 1981) studeerde Architectuur aan de Technische Universiteit Eindhoven. Sindsdien verkent en adresseert hij met name de culturele aspecten van de grote uitdagingen waar we voor staan in verschillende hoedanigheden en hij draagt daarbij wisselende verantwoordelijkheden. Thijs is, naast co-curator bij IABR–DOWN TO EARTH, partner bij BRIGHT en hoofd van de masteropleiding Stedenbouw van de Rotterdamse Academie van Bouwkunst.

Ga naar website
Koop tickets

Praktische info
Tijd

Van 11.00-12.00 uur en van 14.00-15.00 uur.

Locatie

Keilezaal
Keilestraat 9f
3029 BP Rotterdam
Rotterdam

Toegang

3

Rolstoeltoegankelijk

Delen

Voeg toe aan je agenda