04.06 - 06.06
FFestival

Rotterdamse Dakendagen 2021

Ontdek nieuwe ruimte!
Til je stadswandeling naar een hoger niveau

De Rotterdamse Dakendagen staan dit jaar in het teken van het ontdekken van nieuwe ruimte. Nu parken en natuurgebieden overvol lijken, kan het daklandschap de broodnodige ruimte bieden aan bewoners én bezoekers van de stad. Daarom wordt er een programma georganiseerd met Dakenroutes waarbij je in duo’s over de daken van Rotterdam wandelt. Van grote stadsdaken tot particuliere dakterrassen. Indien er weer met (kleine) groepen bij elkaar mogen komen komen er ook Specials met theater, muziek, poëzie of film op de daken.

Internationale Kennisuitwisseling

Op de vrijdag van het festival, 4 juni, vindt de jaarlijkse Kennisdag plaats. Een verdiepingsprogramma voor professionals en dakenthousiastelingen. Deze hybride editie bestaat onder meer uit het eerste internationale Dakboerencongres en TOP^ (in samenwerking met AIR). Buitenlandse en Rotterdamse architecten en beleidsmakers gaan hier met elkaar in gesprek over de laatste stand van daken en ‘de gelaagde stad’.

Begin mei maken we ons volledige programma bekend en op 12 mei start de kaartverkoop. Kijk op rotterdamsedakendagen.nl voor meer informatie.

Ga naar website

Praktische info
Tijd

Van: 09:00 uur

Livestream

Bekijken

Rolstoeltoegankelijk

Delen

Voeg toe aan je agenda