01.06 - 30.06
Tour

Route Museumpark

Herontdek het Museumpark met de speciale route! Deze leid je via landmerken door het park, langs bijzondere interventies en tentoonstellingen van een nieuwe generatie ontwerpers.

De interventies vertellen verhalen over het verleden, heden en de toekomst van het park en laten je het gebied op een andere manier ervaren. De wandelroute verbindt culturele instellingen, bijzondere plekken en inspirerende verhalen met elkaar en voert je langs architectuur, natuur en beeldende kunst.

Te zien tijdens de RA Maand:

Routekaart

Haal meer uit je bezoek aan het Museumpark met de routekaart, verkrijgbaar bij de RA Maand Kiosk en het Henket-paviljoen. Zigzag door de groene tuinen, duik in de rijke historie en laat je verrassen door ideeën voor de toekomst. De kaart kost slechts 2,50 euro en is zelfs gratis voor Rotterdampas-houders. Je krijgt er dan ook een gratis speurtocht bij, leuk voor de hele familie en je maakt kans op de volgende mooie prijzen:

 

1 x Diergaarde Blijdorp cadeaubon t.w.v. 100 euro
1 x Beplantingsadvies + groengevulde balkonbak van Marvy Green
3 x Kindertuinierset van STEK

Het concept en de uitwerking van deze route met interventies is bedacht door OMI – Office for Metropolitan Information en AIR – Architectuur Instituut Rotterdam.

 

 

Praktische info
Tijd

Van di t/m zo geopend van 10:00 - 17:00.

Locatie

Museumpark
Museumpark 18
3015 CX
Rotterdam

Organisator

AIR

Toegang

gratis

Let op!

Dit evenement is al geweest.