01.06 - 30.06.2023
Tentoonstelling

Route & tentoonstelling in het drijvende festivalhart

Bezoek het drijvende festivalhart van de Rotterdam Architectuur Maand ’23!

Wandelroute over het water

Tijdens je bezoek aan het festivalhart loop je een wandelroute met uitkijkpunt over de Maashaven en de stad. Je bezoekt de drie bakken met daarin een plek voor urban sports, een groen park en een eventspace. Ook is er een buitententoonstelling. Over een aantal jaar komt hier het Nelson Mandelapark, ervaar nu al hoe dat voelt! Eigenlijk is het festivalhart dus een soort testlocatie; ervaar hoe het is om hier te wandelen, te sporten en naar muziek te luisteren.

Tentoonstelling

In bak 3 is een buitententoonstelling te zien waarin het ontwerpen aan de wateropgave centraal staat. Publieke ruimte op het water, het stijgende water, te veel of te weinig water, schoon water, Rotterdam als waterstad: hier zie je niet alleen voorbeelden van hoe het water als publieke ruimte kan worden geprogrammeerd, maar ontdek je ook welke innovatieve oplossingen nu al worden toegepast in de stad, of met welke oplossingen je zelf aan de slag kunt om de stad weerbaarder te maken voor de gevolgen van bijvoorbeeld klimaatverandering.

Praktische info
  • Met de Rotterdampas kun je eenmalig gratis naar binnen, een ticket boek je hier.
  • Meer praktische informatie over je bezoek aan het festivalhart vind je hier.
  • Meld je bij de welkomstbalie van de Rotterdam Architectuur Maand op het pleintje voor de Maassilo. Laat hier je ticket scannen. 

Praktische info
Tijd

dinsdag t/m vrijdag: 13 – 21 uur
zaterdag & zondag: 10 – 18 uur

Locatie

festivalhart (Maassilo)
Maashaven Zuidzijde 1-2
3081 AE
Rotterdam

Organisator

AIR

Toegang

3,50 euro

Let op!

Dit evenement is al geweest.