don
17.06
OOnline

Online – Undercurrent: Fresh designs perspective

Online – Undercurrent: Fresh designs perspective

Kun je een veilige, gezonde en inclusieve omgeving ontwerpen voor mens en dier? Zo ja, welke ontwerpstrategieën kunnen een antwoord geven op maatschappelijke en ecologische urgenties? In deze talkshow deelt de jongste generatie ontwerpprofessionals hun visie op hoe de toekomst vorm te geven.

Zes van de meest veelbelovende ontwerpers geven inzicht in hun afstudeerplannen, variërend van architectuurvoorstellen tot grootschalige landschapsstrategieën. Hun afstudeerprojecten zijn zorgvuldig geselecteerd door de opleidingen. Samen kunnen ze worden beschouwd als een representatie van hun generatie. Gepresenteerd door Teun van den Ende en ingeleid door Henk van der Veen, directeur van Archiprix. Alle 30 geselecteerde projecten zijn ook te zien bij Het Nieuwe Instituut, de website www.archiprix.nl en te zien in het boek “Archiprix 2021, The Best Dutch Graduation Projects Architecture, Urbanism, Interior and Landscape Architecture”, van uitgeverij NAi010.

Kijk terug

Over Archiprix

Elk jaar selecteren de Nederlandse scholen voor architectuur, stedenbouw, interieur- en landschapsarchitectuur hun beste afstudeerprojecten. Het gewas is onfeilbaar rijk en gevarieerd en weerspiegelt de ambities van een nieuwe generatie ontwerpers die klaar staan ​​om elke denkbare ontwerptaak ​​op zich te nemen. In veertig jaar tijd is Archiprix uitgegroeid tot een gevestigd platform voor veelbelovende architecten, stedenbouwkundigen en landschapsarchitecten. Niet alleen opdrachtgevers, werkgevers en scholen, maar ook de organisatoren van prijsvragen en workshops worden steeds bedrevener in het lokaliseren van begaafde ‘ontwerpers in wording’ zoals gepresenteerd door Archiprix.

Praktische info
Tijd

De talkshow wordt om 20.00 uur uitgezonden via de kanalen van RA Maand.

Locatie

Stadsgarage Kruisplein
Weena 50
3013 AL
Rotterdam

Organisator

AIR

Toegang

Gratis

Rolstoeltoegankelijk

Delen

Voeg toe aan je agenda