vrij
25.06
TTour

RAP Tour: Transformatie Slaakhuys

UrbanGuides x RAP
RAP Tour: Transformatie Slaakhuys

Ga deze zomer mee op tour in eigen stad! UrbanGuides laat je kennismaken met de buurten en gebouwen die om verschillende redenen zo bijzonder zijn, dat ze ooit een inzending, nominatie of zelfs winnaar van de Rotterdam Architectuurprijs zijn geweest.

Op vrijdag 25 juni leer je alles over de transformatie van het vroegere Slaakhuys naar het sprankelende hotel The Slaak in een twee uur durend programma van UrbanGuides en de Rotterdam Architectuurprijs.

In een lezing focussen we op eerst op de geschiedenis van Het Vrije Volk, de socialistische krant die daar in de wederopbouwperiode zowel z’n redactie als de zetterij, als de drukkerij had zitten en waarvoor het gebouw na de oorlog speciaal is gebouwd. Daarna neemt de gids je mee op tour door het nog altijd prachtige gebouw, dat met veel respect voor details door Jeroen Hoorn is getransformeerd tot boutiquehotel, supermarkt en parkeergarage. In de rondleiding kom je meer te weten komen over (het behoud van) kunst en architectuur uit de stijlvolle jaren vijftig.

Bestel je tickets

Haal hier je tickets voor deze tour. Zowel de lezing als de tour vinden plaats in het huidige hotel The Slaak.

Beeld: Sabrina Serraarens

Ga naar website
Koop tickets
Ga naar facebook event

Praktische info
Tijd

Van: 19:30 uur
Tot: 21:30 uur

Organisator

UrbanGuides

Toegang

€ 7,50

Voertaal

Nederlands

Rolstoeltoegankelijk

Delen

Voeg toe aan je agenda