vrij
25.06.2021
Lezing

Undercurrent: Afsluitende lezing Dikkie Scipio

Op vrijdag 25 juni gaf Dikkie Scipio (KAAN Architecten) geheel in de traditie van de Rotterdam Architectuur Maand een lezing over haar praktijken en dromen voor Rotterdam. Dit jaar is de traditie van de openingslezing enigszins omgebogen, namelijk in een afsluitende lezing waarbij we tevens zullen terugblikken op de Rotterdam Architectuur Maand.

Dikkie Scipio neemt ons mee met een persoonlijk verhaal verbonden aan haar professionele ervaring en haar dromen en ideeën voor de stad.

Kijk terug

Undercurrent

Tijdens de Rotterdam Architectuur Maand 2021 organiseert AIR wekelijks een gesprek onder het thema undercurrent. Binnen dit thema onderzoeken we hoe onder- en bovenstromen van de stad zich tot elkaar verhouden. Daarbij gaat het over innovatie- en verbeeldingskracht, (architectonische) kwaliteit en hoe waardes als duurzaamheid en rechtvaardigheid overeind blijven in een steeds verdichtende stad. De maand is een initiatief van AIR, Rotterdam Festivals en Rotterdam Partners en wordt georganiseerd in samenwerking met diverse partners, de (Rotterdamse) ontwerpsector en het ontwerponderwijs.

Praktische info
Tijd

Van: 20:00 uur

Locatie

Stadsgarage Kruisplein
Weena 50
3013 AL
Rotterdam

Organisator

AIR

Livestream

Bekijken

Toegang

Gratis

Voertaal

Nederlands

Let op!

Dit evenement is al geweest.