zat
03.06.2023
FFestival

Verborgen Tuinen Rotterdam

Ontdek groen Zuid!
Verborgen Tuinen Rotterdam

Eén keer per jaar laat Rotterdam zich van zijn allermooiste kant zien. Tijdens Verborgen Tuinen stellen zo’n 40 eigenaren hun privé tuin open voor het publiek. Pak de unieke kans om deze twintigste editie de verrassend groene kant van Rotterdam Zuid te proeven.

Er zijn tuinen te kust en te keur: van klein tot groot, van klassiek tot modern, van design tot romantisch. Tuinen met een rijke geschiedenis, maar ook jonge tuinen die nog volop in ontwikkeling zijn. Het accent ligt op privétuinen, er zijn echter ook stadsland- bouwtuinen, daktuinen, collectieve tuinen en andere bijzondere groene plekken. Allemaal ideale inspiratiebronnen voor rechtgeaarde tuinliefhebbers.

Groene oases prikkelen niet alleen de zintuigen, ze zorgen ook voor een beter ecologisch evenwicht in een stedelijke omgeving. Hier kun je zien dat Rotterdam een rustgevende, aantrekkelijke plek kan zijn voor bewoners en bezoekers.

Alle tuinen op één kaart

Op de stadsplattegrond vind je alle tuinen overzichtelijk op een rij. Je kunt de tuinen die je wilt bezoeken ook bekijken op de website. Ervaar al wandelend, fietsend, met openbaar vervoer of per auto dat Rotterdam veel groener is dan je denkt. Doe onverwachte ontdekkingen. Zie met eigen ogen dat Rotterdam veel meer te bieden heeft dan moderne architectuur en een wereldhaven.

Praktische info
  • De toegangsprijs (incl. plattegrond met alle tuinen) voor het hele weekend bedraagt 7 euro per persoon.
  • Jongeren t/m 12 jaar zijn gratis.
  • De online kaartverkoop start 12 mei.

Ga naar Instagram pagina

Praktische info
Tijd

Van: 10:30 uur
Tot: 17:00 uur

Locatie

Meerdere Locaties in Rotterdam Zuid

Organisator

LAGADO architects

Toegang

7 euro

Voertaal

Nederlands

Rolstoeltoegankelijk

Let op!

Dit evenement is al geweest.