11.06 - 12.06
FFestival

Verborgen Tuinen Rotterdam

Ontdek groen R'dam!
Verborgen Tuinen Rotterdam

Eén keer per jaar laat Rotterdam zich van zijn allermooiste kant zien. Tijdens Verborgen Tuinen stellen zo’n 60 eigenaren hun privé tuin open voor het publiek. Pak die unieke kans om de verrassend groene kant van Rotterdam te proeven. Ga op ontdekkingstocht door de onbekende wereld van de verscholen paradijsjes!

Er zijn tuinen te kust en te keur: van klein tot groot, van klassiek tot modern, van design tot romantisch. Tuinen met een rijke geschiedenis, maar ook jonge tuinen die nog volop in ontwikkeling zijn. Het accent ligt op privétuinen, er zijn echter ook stadsland- bouwtuinen, daktuinen, collectieve tuinen en andere bijzondere groene plekken. Allemaal ideale inspiratiebronnen voor rechtgeaarde tuinliefhebbers.

Groene oases prikkelen niet alleen de zintuigen, ze zorgen ook voor een beter ecologisch evenwicht in een stedelijke omgeving. Hier kun je zien dat Rotterdam een rustgevende, aantrekkelijke plek kan zijn voor bewoners en bezoekers.

Alle tuinen op één kaart

Op de stadsplattegrond vind je alle tuinen overzichtelijk op een rij. Maar je kunt ook de tuinen die je wilt bezoeken, bekijken aan de hand van de website. Ervaar al wandelend, fietsend, met openbaar vervoer of per auto dat Rotterdam veel groener is dan je denkt. Doe onverwachte ontdekkingen. Zie met eigen ogen dat Rotterdam veel meer te bieden heeft dan moderne architectuur en een wereldhaven.

Praktische info

De toegangsprijs (incl. plattegrond met alle tuinen) voor het hele weekend bedraagt 7 euro per persoon. Jongeren t/m 12 jaar zijn gratis. De online kaartverkoop start 20 mei.

ww.instagram.com/verborgen_tuinen

 

Ga naar website
Ga naar facebook event

Praktische info
Tijd

Van: 10:30 uur
Tot: 17:00 uur

Organisator

Verborgen Tuinen

Toegang

€7

Voertaal

Nederlands

Rolstoeltoegankelijk

Let op!

Dit evenement is al geweest.