zat
25.06.2022
OOpen Bureaudag

WDJA

WDJA

WDJA nodigt jou uit op ons bureau! Kom kijken bij ons op de Van Nelle, maak kennis met onze ontwerpers en leer meer over onze projecten. Voel je vrij om tijdens één van de tijdssloten op de Open Bureaudag bij ons binnen te lopen en spreek onze collega’s aan.

Heritage Cake Smash

Wil je meer leren van onze manier van werken!? Dan dagen wij jou graag uit! Meld je aan voor de workshop The Heritage Cake Smash. Ontdek ons Rotterdamse project Transformatie Tuin van Noord en ga zelf aan de slag. Na een korte lezing over het project, stellen wij jouw eigen creativiteit op de proef. Centraal staat de vraag: hoe kan transformatie helpen het woningtekort & klimaatprobleem op te lossen? Het belang van het erfgoed mag je echter niet vergeten! Je score wordt gemeten in taartpunten. Dus: hoeveel taart houd jij over om op te eten 😉?

Praktische info

Je bent welkom om vrij binnen te lopen van 10:30 tot 15:00
Workshop : 13:00-15:00 uur (max. 18 deelnemers)
Aanmelden via: Nanne@wdjarchitecten.nl

Over de Open Bureaudag

Rotterdam is een belangrijke broedplaats voor zowel jonge als gevestigde ontwerpbureaus, die samen aan allerlei complexe lokale, nationale en internationale ruimtelijke vraagstukken werken. Om jou kennis te laten maken met innovaties, experiment en vernieuwing in de ontwerppraktijk, openen ruim 20 ontwerp- en architectenbureaus hun deuren op zaterdag 25 juni 2022.

Een overzicht van alle deelnemende bureaus vind je hier. Maak je eigen route door te filteren op locatie of tijdslot.

Ga naar website

Praktische info
Tijd

Van: 10:30 uur
Tot: 15:00 uur

Locatie

WDJA
Van Nelleweg 2330
3044 BC
Rotterdam

Organisator

WDJA

Voertaal

Nederlands & English

Rolstoeltoegankelijk

Let op!

Dit evenement is al geweest.