zat
11.06
OOverig

Musicographics Presentatie

Presentatie van resultaten workshop Musicographics @ Kunsthal
Musicographics Presentatie

Deze presentatie van architect en componist Murat Ali Cengiz toont de resultaten van de workshop ‘Musicographics‘ met ontwerpers, beeldend kunstenaars en performers. Een interdisciplinaire verkenning van ruimte en muziek onder het wederzijds begrip ‘tijd’.

Eerdere projecten van het project “Musicographics” bij Post Rotterdam, Het Nieuwe Instituut, Pauluskerk, Oude Westen en Muziekwerf worden gepresenteerd, evenals het laatste werk van de deelnemers aan de workshops Musicographics in YTU-Istanbul en Kunsthal-Rotterdam.

Toegang met entreeticket van de Kunsthal.

Spreker
Murat Ali Cengiz
Murat Ali Cengiz
De in Rotterdam wonende Murat Ali Cengiz is een freelance architect, componist en pianist. Hij exposeerde met zijn collectief: Automata op de vierde Istanbul Design Biënnale, waarbij hij design als compositietool gebruikte. Momenteel werkt hij aan zijn interdisciplinair audiovisueel project: "Musicographics", waarmee hij exposeert en optreedt tijdens het festival "Neuhaus" van het Nieuwe Instituut en de Rotterdam Architectuur Maand.

Hij heeft workshops gegeven aan het HKU Utrechts Conservatorium en de architectuurfaculteit YTU over het combineren van muziek en design. Zijn laatste internationale project "No Musicians' Land" werd uitgevoerd op de Marina Abramovic-tentoonstelling in Istanbul, 2020. Hij trad op als pianist en bandleider door heel Europa in zalen als: Muziekgebouw, Tivoli Vredenburg, Oosterport, Elbjazz, Wonderfeel, Injazz .

Ga naar website
Ga naar facebook event

Praktische info
Tijd

Van: 13:00 uur
Tot: 14:00 uur

Locatie

Kunsthal Rotterdam
Westzeedijk 341
3015 AA
Rotterdam

Organisator

Musicographics

Toegang

Free

Voertaal

Engels

Rolstoeltoegankelijk

Mede mogelijk gemaakt door

Stichting Fleur Groenendijk, Kunsthal

Let op!

Dit evenement is al geweest.