zat
25.06
OOpen Bureaudag

Studio for New Realities

Studio for New Realities

Studio for New Realities is een studio voor strategische stedelijke ontwikkeling, architectuur en consultancy. Wij werken nadrukkelijk tegelijkertijd op de grote en kleine schaal: stedenbouw, architectuur, het maken van communities, woon-werkomgevingen of publieke ruimte. We ontwikkelen heldere concepten, verleidelijke en relevante visies en krachtige ontwerpen, volgens een radicaal-pragmatische aanpak en easy vormgeving – pleasant, menselijk, pragmatisch en low-tech. De kern van onze aanpak is het combineren van hardware + software + orgware. Een gelaagd pakket van ruimtelijke, programmatische en socio-economische ingrepen, om tot een werkend systeem en een ontwikkeling met impact te komen. Vanuit verschillende rollen en voor diverse opgaven leveren wij specifieke services en producten, waarvoor we nauw samenwerken met specialisten

Op de open bureaudag nodigen we je uit in onze studio om kennis te maken met het team en om je met trots te laten zien waar we op dit moment aan werken. Voel je vrij om binnen te lopen of luister mee met een korte uitleg over onze werkwijze.

Praktische info

Om 13.30u, 14.00u, en 14.30u geeft Jeroen Zuidgeest een korte toelichting (15 minuten) over de uitgangspunten van waaruit wij werken en hoe die zich vertalen in onze actuele projecten. Meld je aan voor een tijdslot via studio@newrealities.eu.

Over de Open Bureaudag

Rotterdam is een belangrijke broedplaats voor zowel jonge als gevestigde ontwerpbureaus, die samen aan allerlei complexe lokale, nationale en internationale ruimtelijke vraagstukken werken. Om jou kennis te laten maken met innovaties, experiment en vernieuwing in de ontwerppraktijk, openen ruim 20 ontwerp- en architectenbureaus hun deuren op zaterdag 25 juni 2022.

Een overzicht van alle deelnemende bureaus vind je hier. Maak je eigen route door te filteren op locatie of tijdslot.

Spreker
Jeroen Zuidgeest
Jeroen Zuidgeest
Jeroen is strategisch stedenbouwkundig adviseur, architect en spin doctor. Hij werkt met zijn studio aan het maximaliseren van levensgeluk in een attractieve, verantwoordelijke en intelligente stad. Jeroen heeft nadrukkelijke interesse en affiniteit met stedelijke ontwerp- en onderzoeksopgaven, van regionale schaal tot gebouw, en brede praktijkervaring aan de hand van concrete ontwerp- en onderzoeksprojecten, voor zeer verschillende opgaven, in verschillende contexten. Na jaren partnerschap bij MVRDV heeft Jeroen in 2018 Studio For New Realities opgericht.

Ga naar website

Praktische info
Tijd

Van: 13:00 uur
Tot: 15:00 uur

Locatie

Studio for New Realities
Schiemond 20
3024 EE
Rotterdam

Toegang

Gratis

Voertaal

NL, ENG indien nodig

Rolstoeltoegankelijk

Let op!

Dit evenement is al geweest.