Rotterdam Late Night Architectuur maand 2019

De diepte in

Duik in de Rotterdamse architectuur als een echte stadsmaker

Voor als je meer wil weten: de RAM 2019 biedt alle mogelijkheden om je écht te verdiepen in Rotterdamse architectuur. Goede architectuur vraagt om goede gesprekken! Discussieer je mee over de toekomst van de stad, haar lagen en iconen?

Architecten, kunstenaars en movers and shakers

Met architecten, kunstenaars en movers and shakers als Wim Pijbes, Sofia Koutsenko, Adriaan Geuze en Diederik Samson zoeken we verdieping over alles wat Rotterdam eigen is: buurtactivisme, verdichting, eigenzinnigheid, erfgoed, sociaal vs. winstgevend, circulariteit, klimaatdoelen, transformatie, de stadsas, oude havens als ontwikkelgebied…

Ideale stad

Ook kun je ‘meer-dan-menselijke kennis’ beleven in het Neuhaus, een academie voor een beter leven in het Nieuwe Instituut. Bedenk in de Garage hoe jij de stedelijke ruimte wil ervaren en hoe jouw ideale stad eruit ziet, praat mee over het publieke gebouw van de toekomst en ontdek op welke manier jij onderdeel bent van de gelaagde stad. Of denk mee over nieuwe kaarten die laten zien wat ondergronds is.

Jij maakt de stad van de toekomst – ga tijdens RAM in gesprek met experts!

Alle momenten van verdieping op een rijtje