Nieuws

Meet-ups RA Maand ’23 voor programma

Geplaatst op: 10 jan 2023

In aanloop naar de Rotterdam Architectuur Maand ’23 (RA Maand) hosten we een aantal meet-ups voor geïnteresseerde partijen. We verkennen wie er mee wil doen en met welk programma. Wil je meer informatie? Of heb je al een concreet idee of initiatief? Meld je dan aan, we denken graag met je mee!

Tijdens de meet-up geven we je een update van de plannen voor de komende editie; maar horen we ook graag wat jullie plannen/ambities of ideeën voor de RA Maand zijn. In gesprek met andere initiatiefnemers en het team van AIR werken we verder aan het programma van de RA Maand ’23.

Data
Meet-up #1 Onderwijs | 31 januari

Ben je werkzaam in de onderwijssector en heb jij een idee of een concreet initiatief? Schrijf je dan in voor de meet-up Onderwijs op dinsdag 31 januari van 15.30 tot 17.30.

Meet-up #2 Cultuurpartners | 7 februari

Ben je werkzaam in de culturele sector en heb jij een idee of een concreet initiatief? Schrijf je dan in voor de meet-up op dinsdag 7 februari van 15.30 tot 17.30.

Meet-up #3 Open Bureaudag | 14 februari

Ben je werkzaam bij een architectenbureau en heb jij een idee of een concreet initiatief? Of een vaste bezoeker van de Open Bureaudag met een idee? Schrijf je dan in voor de meet-up op dinsdag 14 februari van 15.30 tot 17.30.

Meet-up #4 Rotterdam Zuid | 21 februari

Dit jaar bevindt het Festivalhart van de RA Maand zich op Rotterdam Zuid. Ben je betrokken bij een initiatief, organisatie, buurthuis of andere instelling op Zuid? Schrijf je dan in voor de meet-up op dinsdag 21 februari van 15.30 tot 17.30.

 

Aanmelden

Aanmelden voor een van de meet-ups kan via Jamie Hornis, j.hornis@airrotterdam.eu

Vermeld er even bij met hoeveel personen je aanwezig bent en om welke datum het gaat.

Ben je werkzaam in een andere sector dan hiernaast beschreven of ben je betrokken bij een initatief of organisatie op Rotterdam Zuid en heb je ideeën voor de RA Maand ’23? Aarzel niet om je aan te melden voor een van de meet-ups.

We ontvangen jullie graag bij AIR, op adres Waalhaven Oostzijde 1.

Tot dan!

Nieuws items 2024