Nieuws

De openingsdag in beeld

Geplaatst op: 03 jun 2022

Fred Ernst

De Rotterdam Architectuur Maand werd afgetrapt met een feestelijke en geslaagde openingsdag. Het Podium en de RA Maand hoofdtentoonstelling (T)Huis werden geopend en we luisterden naar een prachtige lezing en denkoefening van Ninke Happel van Happel Cornelissen Verhoeven Architecten. Wat als tijd aandacht is? Burgemeester Aboutaleb opende de RA Maand en ging vervolgens in gesprek met Rijksadviseur voor de fysieke leefomgeving Wouter Veldhuis. Voor welke ruimtelijke opgaven staan we? Wiegert Ambagts van Namelok ontwierp met zijn team de RA Maand hoofdtentoonstelling (T)Huis en prikkelde met de vraag: wat zien we níet als we kijken naar de skyline? Wat gebeurt er in de tussenruimte, hebben we oog voor het leven dat zich afspeelt op ooghoogte?

We kijken terug op een prachtige opening en vooruit naar een maand vol architectuur evenementen! Bekijk de openingsdag in prachtige beelden van Fred Ernst, Aad Hoogendoorn en Ossip van Duivenbode.

Fred Ernst

Aad Hoogendoorn

Fred Ernst

Aad Hoogendoorn

Aad Hoogendoorn

Aad Hoogendoorn

Fred Ernst

Aad Hoogendoorn

Fred Ernst

Fred Ernst

Fred Ernst

Fred Ernst

Fred Ernst

Fred Ernst

Fred Ernst

Fred Ernst

Fred Ernst

Fred Ernst

Fred Ernst

Fred Ernst

Fred Ernst

Fred Ernst

Fred Ernst

Fred Ernst

Ossip van Duivenbode