Nieuws

De bouw van Het Podium in beeld

Geplaatst op: 19 mei 2022

In rap tempo verrees Het Podium de afgelopen weken boven op het dak van Het Nieuwe Instituut, Festivalhart van de RA Maand ’22. Het Podium is ontworpen door MVRDV en gebouwd door Dutch Steigers.

Beelden: Dutch Steigers, Isa de Jong, Kim Heinen, AIR, Aad Hoogendoorn
Video: Rob van Pelt

Op 25 april werd gestart met de eerste traptrede, een paar dagen later lagen alle 143 treden op z’n plek. Niet veel later volgde het 29 meter hoge platform, waarvandaan de eerste kiekjes met spectaculair uitzicht werden genomen! Volg hieronder het bouwproces in beeld. Het Podium, een initiatief van Het Nieuwe Instituut, is de hele maand juni gratis te bezoeken als Festivalhart van de Rotterdam Architectuur Maand! Reserveer hier je ticket voor bezoek aan het uitzichtpunt, of volg een van de architectuurprogramma’s op Het Podium.

Nieuws items 2024