Nieuws

Take a walk on the Southside

Geplaatst op: 07 jun 2021

She says, hey babe! Take a walk on the southside. Voor de Rotterdam Architectuur Maand heeft Kraaijvanger Architects samen met AIR een podcastwandeling ontwikkeld over de gebiedsontwikkeling op Zuidplein. Aan de hand van de podcast en met een kaart in de hand, op te halen bij de infobalie in het festival hart van de RA Maand, loop je door het Hart van Zuid.

Neem de metro vanaf Rotterdam CS richting Slinge of De Akkers en druk op afspelen!

Stap uit bij metrostation Zuidplein en laat je meenemen vanuit het OV-knooppunt, over het zebrapad naar Ahoy, terug over de Gooilandsingel langs het Zwemcentrum en Kunstenpand, kijkend over de nieuwe busterminal en weer terug naar het OV knooppunt.

De wandeling is op eigen initiatief te bewandelen en een podcast die je luistert terwijl je wandelt door Hart van Zuid. Tijdens de wandeling hoor je de podcast ‘Take a walk on the South side’ waarin Eva van Breugel van AIR wandelt samen met verschillende architecten van Kraaijvanger Architects langs plekken waar zij om beurten iets vertellen over de ontwikkelingen die er op die plek plaats gaan vinden.

Nieuws items 2024