Nieuws

Extra weekend voor Rotterdam Rooftop Walk

Geplaatst op: 20 jun 2022

Frank Hanswijk

De drukbezochte Rotterdam Rooftop Walk van Rotterdamse Dakendagen wordt met twee dagen verlengd! De laatste dag om het dak op te gaan is nu zondag 26 juni. Online kaartverkoop voor het extra weekend start op dinsdag 21 juni om 19:00 uur.

Sinds de opening van de Rooftop Walk op 26 mei is de wandeling op hoogte drukbezocht. Met de twee extra dagen krijg je een allerlaatste kans om de daken te ervaren en vanaf WTC Rotterdam de Coolsingel over te steken naar de Bijenkorf! Tijdens de wandeling ontdek je hoe daken benut kunnen worden voor het opwekken van energie, kunst, wonen, recreatie, voedselproductie, groen en meer. Een bezoek kost €3,50, kinderen gaan gratis mee. Kaarten voor de Rooftop Walk, die dagelijks geopend is van 10:00 tot 20:00 uur, zijn online te koop via rooftopwalk.nl.

Tentoonstelling online uitgelicht

Ben je al geweest en vond je de tentoonstelling op het dak inspirerend? De programma-onderdelen worden nogmaals uitgelicht op de website van de Rooftop Walk en op social media. De bijschriften en verhalen zijn ook online terug te lezen. Zo leer je meer over onder andere het ontwerp van de route in samenwerking met MVRDV, het Wolkenwoud van LOLA Landscape Architects, de slimme regenton van Cloiq en de beelden uit de collectie van Museum Boijmans van Beuningen.

Foto: Frank Hanswijk