Parfum de Boem Boem ondergronds Rotterdam Architectuur Maand 2019 RAM19

Achter de schermen

Voor Rotterdamse ontdekkingsreizigers van het eerste uur

Wil je wel eens wat meer beleven? Er gebeurt zoveel meer dan je op eerste gezicht ziet tijdens de RAM! We nemen je mee achter de schermen, langs geheime tuinen en op tijdreis naar de Coolsingel van de roaring twenties. Groene paradijsjes, een salon van weleer, de historie van het spannende huis Sonneveld & Van Nelle – een wereld gaat voor je open achter allesverhullende gevels.

Bouwputten en exclusieve bezoekjes

Haal even diep adem en ruik het Parfum de BoemBoem: duik de bouwputten in die Rotterdam rijk is en laat je en route verrassen door rauwe performances en muziek, om te beginnen bij POST podium. De wolk van staal en glas’, het Timmerhuis, onthult zijn magie en spectaculaire terras alleen tijdens deze RAM. Of neem jij liever een exclusief kijkje in de keuken in De Markthal?

Bijzondere rondleidingen

Vergeet vooral niet de Dag van de Architectuur in je agenda te zetten! Een weekend lang hoor je sterke verhalen en ervaar je bijzondere rondleidingen van architecten, bouwers en gidsen in gebouwen die normaal niet open zijn voor het publiek. Speciaal tijdens RAM19 zetten Pakhuismeesteren (Roommate Bruno), de Schiecentrale en Create@Müllerpier voor het eerst hun deuren open.

Achter de schermen laat Rotterdam haar ware gezicht zien. Laat je verrassen!

Alle ontdekkingstochten op een rijtje